Leveles Alma Hangulatlámpa

Leveles Alma Hangulatlámpa

24,900 Ft

Az alma szerelmi és termékenységi szimbólum. Ha az almát keresztben kettévágjuk, akkor láthatjuk, hogy a közepén található magház ötágú csillagot, pentagrammát képez. Ez pedig, ahogy a Bibliából is ismerhetjük, a tudás jelképe.

Az alma, a dió mellett, évszázadok óta az ünnepi hagyomány részét képezi. Karácsony közeledtével ezt is érdemes megemlíteni erről a méltán népszerű és egészséges gyümölcsről. A femyőfákat először a 16. században kezdték el feldíszíteni. A díszek megválasztása persze nem a véletlen műve volt, hiszen minden fára kerülő elem mögött egy szimbólum rejtőzik. Ilyen az alma és a fentebb említett dió is. Az alma egyrészt a bűnbeesésre emlékezteti az ember, de ezzel ellentétesen a termékenység , a szépség jelképe.

Az arany szín és az alma párosítása sem véletlen: az arany színű alma a tudás és a bölcsesség szimbóluma, ahogyan az arany dió is.

A lámpatest méretei: 10 x 10 x 22 cm magas hasáb alakú, három oldalán festett, homokfújt üveg.

 E14-es foglalatú max. 40 watt-os égővel használható, ami a kapcsolókábellel és minden, az üzembehelyezéshez szükséges szerelékkel együtt a postázásra kerülő csomag tartalmát képezi. A termékre, -természetesen a mechanikai sérüléseket, tehát a repedést, vagy törést leszámítva-  1 év garanciát vállalok.

Tisztítása: spricceljünk ablaktisztító folyadékot papírtörlőre, majd azzal könnyedén töröljük át a lámpatest oldalait, beleértve a festett részeket is!

Kategória:

1 készleten

X
Jelentkezz most az Áprilisban induló tanfolyamomra!
Jelentkezz most, már nincsen sok hely!