Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok: június 22-26 (5 nap)

Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok: június 22-26 (5 nap)

Szeretettel várom azokat a kedves, üvegfestés iránt érdeklődő lelkes volt és leendő tanítványaimat -a szokásos alkotótábor helyett- az idén

Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok

elnevezéssel tartandó eseményre!

Szentendrei üvegfestő alkotónapok

Az 5 nap mindegyikén egy új technikát mutatok be,

amit aztán akár önállóan használva, akár egy már előzőleg elsajátított tudással ötvözve, vagy azt kiegészítve lehet majd az otthoni festegetés során is felhasználni!

Az üvegfestés

egy manapság igen népszerű kézműves technika, ami ezzel együtt viszonylag könnyen és gyorsan elsajátítható. Többféle eltérő módszerrel készülhetnek a gyönyörű színes képek, ajándékok, vázák, órák, lámpák, mécsesek, egészen az igényes művészi lakberendezési tárgyakig, vagy ruhakiegészítőkig.

A Szentendrei Üvegfestő Alkotónapokon

is a hagyományos kontúrfestékkel, folyékony transzparens, vagyis áttetsző üvegfestékkel készülnek majd a szebbnél szebb alkotások, az én módszerem szerint nem ecsettel, hanem saslikpálcával felhordva a festéket az üveglap felületére.

Szentendrei Üvegfestő AlkotónapokSzentendrei Üvegfestő AlkotónapokSzentendrei Üvegfestő Alkotónapok

A Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok tervezett tematikája:

1.nap szerda

A kezdő jelentkezőknek megtanítom az üvegfestés alapfogásait, illetve a kontúrozást, így a nap hátralévő részét már egy önállóan elkészített üvegkép megfestésével tölthetik. Azok a nebulók, akik már valamiféle előképzettséggel rendelkeznek, ezen időszak alatt feleleveníthetik a már megszerzett tudásukat egy, vagy akár több üvegkép elkészítésével is, illetve szívesen válaszolok az üvegfestéssel, vagy annak technikai részével kapcsolatos mindenféle kérdésre.

2.nap csütörtök

A mai napon apró Gömbvirágokat© fogunk pingálni! Színessé tesszük az üveglap mindkét oldalát, az üvegfesték mellett használunk akril festéket is, illetve -ha rövid időre is-, de ecsetre cseréljük a saslikpálcát!

3.nap péntek

Vélhetően a mai naptól már tökéletesen együtt tud haladni a teljes társaság, vagyis a kezdők is haladóvá avanzsálnak röpke két nap alatt! Ünnepeljük ezt meg egy óriás szív formájú falióra megfestésével!

Természetesen mindenki a saját darabján fog dolgozni!

4.nap szombat

Ma: “Dotting” technika, avagy hogyan folyassuk ki a szemünket sikeresen a helyéről!

Legyen nálatok az olvasószemüveg és/vagy az összes, otthon fellelhető nagyító, kukker, vagy színházi látcső, mert “hangyanemiszervnyi” pöttyökkel fogjuk díszíteni a…bármit!

5.nap vasárnap

A mai napon nem csak a szemünket, de az agyunkat is meg kell egy kicsit dolgoztatni!

A dupla és a párhuzamos kontúrozás előnyei és kivitelezése lesz a feladat jó sok gyakorlattal.

Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok

A Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok helyszíne és időpontja:

Szentendrén a Nap utcai lakóparkban, június 22.-én szerdán délelőtt 11-től este 17-ig, a többi napon (23,24,25 és 26.-án) délelőtt 10-től, este 17-ig tart majd. A helyszínen felszerelt konyha van (kávéfőző nincs!), így ha hozol ebédet, azt hűtőben tudod tárolni és mikróban megmelegíteni, de természetesen házhoz is tudunk rendelni meleg ételt, pizzát.

Jelentkezés és helyfoglalás:

Közvetlenül az andaglass@gmail.com címre írt levélben, vagy csörgess meg a +36/ 70 670 3274 telefonszámon! (Természetesen mindenkit visszahívok, akinek nem korlátlan előfizetése van!)

Helyfoglalás az előleg összegének átutalásával történhet! Ha betegség, vagy más, előre nem látható esemény miatt mégsem tudnál eljönni, de erről engem időben értesítesz, akkor van rá mód, hogy a már kifizetett összeget egy másik, hasonló jellegű tanfolyamon felhasználhasd! Amennyiben az én hibámból marad el az esemény, akkor pedig természetesen a teljes előleget visszautalom a tulajdonosának!

Az előleg átutalása bankszámlára történik, a fennmaradó részt pedig a tanfolyam helyszínén készpénzben lehet kiegyenlíteni. (Természetesen, ha valakinek az kényelmesebb, akkor ez a részlet is utalható!)

Létszám:

Ahogy az alaptanfolyamon, itt is kislétszámú csoporttal dolgozom, de most egy pici engedménnyel a betölthető helyek száma maximum 6 fő!!!

Részvételi díj:

A Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok 5 napja alatt elvégezhető kurzusok díjait összeadva pontosan 130.000Ft-ot kapunk. Vagyis ennyibe kerülne ez az öt alkalom, ha a kezdő tanfolyamot (40.000Ft), a Gömbkikelet középhaladó kurzust (40.000Ft),  a falióra festő workshopot (20,000Ft), a dotting technikai, illetve a dupla/párhuzamos kontúros alkalmat (2 x 15.000Ft) egyenként végeznéd el. Most azonban lehetőséged van ezt a tudáscsomagot FÉL ÁRON megvásárolni:

Ha jelentkezel és a helyfoglaláshoz szükséges 20.000Ft-ot is átutalod június 12.-éig, akkor a Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok díja: 65.000Ft

Ha jelentkezel és a helyfoglaláshoz szükséges 20.000Ft-ot június 13 és június 19 között utalod át, akkor a Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok díja: 70.000Ft

Ha jelentkezel és a helyfoglaláshoz szükséges 20.000Ft-ot csak június 20 után utalod át, vagy a teljes összeget a helyszínen egyenlítenéd ki, akkor a Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok díja: 75.000Ft

A megadott összegek a Szentendrei Üvegfestő Alkotónapok 5 napja alatt felhasznált összes alapanyag, kontúrok, üvegfestékek és az átadott tudás, valamint az oktatás díját is tartalmazza!

Üvegfestő tanfolyam -Kék Alma workshop

Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Share this post

X
Jelentkezz most az Áprilisban induló tanfolyamomra!
Jelentkezz most, már nincsen sok hely!