A pálcikaembertől Picassóig, avagy hogyan hozzuk felszínre a bennünk rejlő rajztehetséget…

A pálcikaembertől Picassóig, avagy hogyan hozzuk felszínre a bennünk rejlő rajztehetséget…

Egy rövid összefoglalót szeretnék írni a november 25.-én induló legújabb kurzusomról, ami most kifejezetten kezdők számára lesz elérhető. Tekintettel a közelgő ünnepekre, az elsajátítandó ismeretanyagot kibővítjük egy kis extra tartalommal, így a tanfolyam már rögtön az első alkalommal, gyönyörű karácsonyi mintákkal díszített képeslapok elkészítésével kerül bevezetésre.

 

Ha eljössz, akkor itt valóban a “pont, pont, vesszőcske” szintről tudsz eljutni egy olyan nívóra, ahol már játszi könnyedséggel leszel képes kisebb-nagyobb grafikák, úgy mint ceruza,- és tollrajzok, illetve a későbbiekben, a haladó csoportokban, -hogy természetesen a kaptafánál maradjunk- üvegfestmények elkészítésére. Mindezeket pedig -és éppen ez a kurzus lényege- az elsajátított ismeretek birtokában, az általad önállóan megtervezett motívumsor alapján tudod megtenni. Nem lesz tehát többé szükséged arra, hogy a netet bújd és mazsolázzgass a minták között, majd azt még a kellő méretre szerkezd, aztán pedig, jobb esetben otthon, ki is nyomtasd azt.

 

  

 

Mennyivel egyszerűbb azonnal a felhasználandó méretű papírra, vagy kartonra megtervezni a megfesteni kívánt mintát, ami ráadásul az első vonaltól, az utolsóig a Te szellemi terméked! Mennyivel büszkébben tudod a környezetedben, vagy valamelyik közösségi hálón megmutatni, kiposztolni egy-egy új munkádat, ami a gondolat megszületésétől egészen a megvalósult, kézzelfogható eredményig a Te “gyermeked”! Mindez könnyedén elérhető és megvalósítható, ha Veled is találkozom ezen a novemberi szombaton.

 

 

Mit adhat tehát Neked ennek a tanfolyamnak az elvégzése?

*Közel félszáz alapmotívum és sorminta elsajátítását lépésről lépésre.

*Ezen minták variálhatóságát, akár egymással való kombinálását.

*Új, egyszerű motívumok létrehozásának képességét.

*Igazán egyedi és megismételhetetlen művek létrejöttét.

*A meditatív alkotófolyamat, vagyis egy igazán pihentető és ellazult állapot megtapasztalását.

*Végül, de nem utolsó sorban, SIKERÉLMÉNYT!

 

 

Ez utóbbira pedig titkon, vagy nyíltan, de mindenki vágyik. Ha pedig részed van, részed lehet benne, akkor az nagy mértékben növelni fogja az önbizalmadat is. Ez abban az esetben is így lesz, ha egyébként semmilyen előzetes rajztudással nem rendelkezel. Márpedig azt garantálom, hogy a nap végén jóleső érzéssel fogsz felállni az asztaltól  és csodálattal teli büszkeséggel fogsz rápillantani az elkészült munkáidra. El tudod képzelni Magadat, ahogy ott állsz és még mindig hihetetlenül hangzik a már kézzelfogható tény, hogy Te is tehetséges vagy?! Ha nem, akkor gyere el november 25.-én szombaton és adj egy esélyt, hogy mindezt bebizonyítsam Neked!

*******

A kurzus részletei  itt a honlapomon a “Tanfolyamok” menüpont alatt, illetve a Facebookon az “AndaGlass” oldalamon is olvashatóak.
Ha pedig máskor sem szeretnél lemaradni a friss hírekről, új tanfolyamok és workshopok időpotjairól és azok tematikájáról, akkor kérlek, hogy iratkozz fel a “Tanfolyamok” fül alatt a hírlevélre és/vagy a Facebookon az “AndaGlass” oldal eseményeire!
Várlak szeretettel!

Share this post

X
Jelentkezz most az Áprilisban induló tanfolyamomra!
Jelentkezz most, már nincsen sok hely!