Az “50 körül a Föld körül” a nagy AndaGlass Road Show első 3 állomása Szigetvár (márc. 3), Zalaegerszeg (márc. 17) és Keszthely (márc.18) lesz.

Tekintettel Gustav Klimt (1862. júl. 14 – 1918. febr. 6), a Bécsben született osztrák festőművész halálának 100. évfordulójára, mi a felsorolt helyszíneken az elkészítendő alkotások témájával igyekszünk majd emléket állítani neki.

A szecessziós stílus egyik legismertebb képviselője nekem nagy kedvencem. Bízom benne, hogy másoknak is örömet fog majd okozni a már kikontúrozott, előkészített “Tree of Life” (Életfa) című csodálatos alkotásának egy picit újragondolt, üveg óraalapra megálmodott változatának színekkel történő megtöltése, egyénivé alakítása.
Természetesen én ehhez minden segítséget igyekszek majd megadni, így a nap végén minden Kedves Tanítványom elégedetten, egy igazi mesterművel, manapság a lakberendezésben is roppant divatos óóóóriási, 50 cm átmérőjű faliórával térhet majd haza.

Az alkalomra már elkészített bemutató darabokat itt, illetve a helyszíneken élőben is megtekinthetitek.

(Az egyes településeken tartandó foglálkozások részletes leírása és minden egyéb információ hamarosan elérhető lesz itt, a közösségi oldalon és a honlapomon egyaránt! Addig is köszönöm a türelmeteket!)

Share this post

X
Jelentkezz most az Áprilisban induló tanfolyamomra!
Jelentkezz most, már nincsen sok hely!